Penggemar "makanan organik" lebih pentingkan diri sendiri!

Thursday, July 26, 2012

Ada buku yang ditulis dengan tajuk 'anda adalah apa yang anda makan'. Ada banyak kebenatan tentang ayat tersebut. Kita memang apa ya...
Share

Macamna Muhdalina boleh percaya pada Al-Mahdi mengamuk JPM

Saturday, July 14, 2012

Khalil Afandi Abd Hamid, 47, dikatakan mempunyai masalah kecelaruan personaliti, menggunakan Interne...
Share

Bagaimana kurangkan kes jenayah secara drastik di kalangan remaja

Kebiasaannya bila remaja buat salah kita akan berikan hukuman. Di sekolah, di kawasan awam malah di ...
Share

Bolehkah jadi pemimpin walaupun anda tak tahu apa-apa?

Thursday, July 12, 2012

Bila aku lihat sesetengah pemimpin, kadangkala aku hairan macam mana dia boleh berada di atas dan me...
Share

Menyingkap kehidupan harian Rasulullah SAW

Tuesday, July 10, 2012

Kalau ada pakaian yang koyak, Rasulullah menambalnya sendiri tanpa perlu menyuruh isterinya. Beliau juga memerah susu kambing untuk keperlua...
Share

15 makanan power khas buat pesakit kencing manis

Thursday, July 5, 2012

Semua makanan ni cukup power untuk mereka yang kena kencing manis, makan makanan ni boleh membantu p...
Share

Boleh pakai perfume ber-alkohol: Mufti Besar Dubai

Dalam bab pakai minyak wangi yang ada alkohol ni aku rasa semua rakyat muslim Malaysia dah tahu sang...
Share

Kisah sistem pendidikan dunia...betul ke begini?

Wednesday, July 4, 2012

Aku dapat email yang bertajuk " reality about life..." nampak macam betul jugak walaupun t...
Share
 
Copyright © 2015 Pendapatanda
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah